Raya

Hellyttävä Raya etsii kodin lämpöä 

Narttu 

Arvioitu syntymäaika 1.1.2021 

Paino 45-50kg, säkäkorkeus 64cm 

Steriloidaan ennen Suomeen tuloa 

Raya on rauhallinen, sosiaalinen ja lempeä tyttö, joka tulee nätisti luokse ja painautuu vasten odottaen rapsutuksia. Raya on aivan ihastuttava "nalle", joka todella ansaitsee rakastavan kodin. Tyttö tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Tällä hetkellä Raya asuu noin 10 koiran laumassa. Tyttö tulee toimeen myös kissojen kanssa. Rayassa voi hyvinkin olla laumanvartijarotua, joten tyttö tarvitsee kodin, jossa on oma piha. Raya soveltuu aikuistalouteen, jossa on jo koirakokemusta. 

Raya haettiin turvaan, kun nähtiin, että tyttöä hakattiin kadulla ja tyttö oli vain luuta ja nahkaa. Raya tarvitsee luotettavan, turvallisen ja tyttöä arvostavan kodin. On myös ymmärrettävä, että uudet ihmiset ja uusi ympäristö vaatii aikaa sopeutua. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Rayasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.