Ramona


ADOPTIOSSA

Ramona etsii kotia 

Narttu Steriloitu 

Syntymäaika-arvio 2017 

Koko noin 25kg 

Ramona on tyttö, joka rakastaa ihmistä isolla sydämellä elämän kolhuista huolimatta. Ramona tulee rohkeasti luokse ja nauttii, kun häntä rapsutellaan ja harjataan.

 Hihankävelyäkin tyttö on päässyt kokeilemaan. Ramonan onneksi eräs mies toimitti tytön tarhalle, kun näki tämän harhailemassa kadulla. Ramonalla oli Ehrlichioosi, joka hoidettiin tarhalla antibiootilla. 

Nyt tyttö on valmis muuttamaan omaan kotiin! Emme luovuta Ramonaa toisen nartun kaveriksi. Emme tiedä, miten tyttö tulee toimeen kissojen kanssa. 

Oletko sinä se ihminen, joka näkee tämän jo vähän elämässä rähjääntyneen kuoren alle? Joka haluaa antaa ja vastaanottaa pyyteetöntä rakkautta? Jonka kodista löytyy ymmärrystä ja aikaa tälle kovia kokeneelle hännänheiluttajalle? 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. 

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Ramonasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.