Ramona


ADOPTIOSSA

Ramona etsii kotia 

Narttu Steriloitu 

Syntymäaika-arvio 2017 

Koko noin 25kg 

Ramona on tyttö, joka rakastaa ihmistä isolla sydämellä. Ramona tulee rohkeasti luokse ja nauttii harjaamisesta ja rapsutuksista. Hihnakävelyäkin tyttö on päässyt kokeilemaan.

Ramona sai turvapaikan tarhalta, kun ystävällinen ihminen huomasi tytön kadulla harhailemassa. Ramonalla todettiin ehrlichia, joka hoidettiin antibiootein. Nyt Ramona on valmis jättämään tarhaelämän taakseen ja odottaa jo kovin pääsyä omaan rakastavaan kotiin. Elämän kolhut eivät ole tältä tytöltä elämäniloa vieneet.

Ramonan kodilta toivotaan ymmärrystä, tukea ja kärsivällisyyttä, sillä tytöllä ei ole kokemusta perheenjäsenenä olemisesta. Kotikoiraksi sopeutuminen ja kaiken uuden omaksuminen vaatii oman aikansa. Ramonaa ei luovuteta perheeseen, jossa on jo toinen narttukoira. Emme tiedä, miten tyttö suhtautuu kissoihin.

Oletko sinä se ihminen, joka näkee tämän jo vähän elämässä rähjääntyneen kuoren alle? Joka haluaa antaa ja vastaanottaa pyyteetöntä rakkautta? Jonka kodista löytyy ymmärrystä ja aikaa tälle kovia kokeneelle hännänheiluttajalle? 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. 

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Ramonasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo  ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.