Raippe


Raippe tässä, hei vaan!

Minut löydettiin kadulta läheltä Leshnikovoa emoni ja sisarusteni kanssa. Leshnikovossa asuva aktiivi kävi hakemassa meidät pikkuiset ja vei kotiinsa turvaan. Meitä pentuja oli alunperin viisi, mutta yksi valitettavasti ehti jäädä auton alle.

Kovia kokenut ja siksi pelokas emomme saatiin myös lopulta turvaan kotihoitopaikkaan.
Luonteeltani minä olen iloinen ja leikkisä poika. Olen kova hajujen perään. Ruoka on minulle tärkeä asia ja siitä minä olen hyvin tarkka.

Minä etsin nyt itselleni kummia avustamaan minua. Tule sinä minulle kummiksi!
Minut löytää myös kotia etsivien koirien sivuilta.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.
Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Raippen kummit:
Sarita B