Raippe


ADOPTIOSSA

Raippe, uros

Syntymäaika 1.2.2022

Aikuiskokoarvio +20 kg

Kastroitu

Raippe löytyi kadulta läheltä Leshnikovoa emonsa ja sisarustensa kanssa. Leshnikovossa asuva aktiivimme kävi hakemassa pennut ja vei ne kotiinsa turvaan. Pentuja oli alunperin viisi, mutta yksi oli valitettavasti ehtinyt jäädä auton alle.

Kovia kokenut ja siksi pelokas emo saatiin myös lopulta turvaan kotihoitopaikkaan.

Luonteeltaan Raippe on iloinen ja leikkisä poika, joka on kova hajujen perään. Raippe pitää kiinni resursseistaan, ainakin mikäli kyseessä on ruoka. Pojalla on tähän mennessä ollut koirakavereina vain omat sisaruksensa. Hyvin on tullut toimeen niiden kanssa. Ulkona yhteiselo on sujunut mukavasti myös kissojen seurassa.

Raippea ei suositella toisen uroksen kaveriksi samaan talouteen.

Pienlapsiperheeseen Raippea ei luovuteta.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja. (Poikkeuksena alle 6 kk ikäiset pennut, jotka yhdistys velvoittaa kastroimaan neljän kuukauden sisällä Suomeen tuonnista.)

Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi koirille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Raipesta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.