Rafaello


ADOPTIOSSA

Rafaello, uros

Kastroidaan ennen suomeen tuloa

Syntymäaika: 05.04.2022

Aikuiskokoarvio: ~ +10kg

Rafaello löytyi sisarustensa kanssa, kun tarhanpitäjä, eläinlääkäri ja kunnan työntekijä olivat yhdistyksen sterilointipäivän tiimoilta käymässä eräässä talossa. Siellä nainen oli yrittänyt pelastaa koiria ja huolehtia niistä, mutta valitettavasti tilanne oli riistäytynyt hallinnasta eikä asiat näyttäneet hyviltä.

Tämän jälkeen pennut pääsivät tarhalle turvaan ja heidät nimettiin Turtles-kilpikonnien mukaan.

Rafaello on iloinen ja leikkisä kaveri, joka nauttii myös aitauksessa siitä, kun saa nukkua omassa rauhassa. Sosiaalisen luonteensa vuoksi ei kuitenkaan tykkää yksinolosta suurissa määrin ja hakeutuu mielellään muiden seuraan.

Etsimmekin pojalle kotia jossa hänellä olisi valmiiksi kiltti koirakaveri odottamassa.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Rafaellosta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.