Poju

Pikkumies Poju etsii kotia 

Uros, kastroidaan ennen Suomeen tuloa 

Arvioitu syntymäaika 17.9.2022 

Paino alle 10kg, säkä n. 30 cm (Pieni) 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Poju on iloinen ja sosiaalinen poika, joka rakastaa ihmisiä ja rapsutuksia. Ei tiedä miten päin olisi, kun saa huomiota. Tämä kaverin seurassa ei pusuilta voi välttyä. Poju tulee toimeen toisten koirien kanssa, mutta voisi sopeutua myös ainoaksi koiraksi. Pojulle etsitään rauhallista kotia, jossa osataan antaa tarpeeksi aikaa uuden elämän omaksumiseen. 

Emme suosittele poikaa kotiin, jossa on pieniä lapsia. Poju on kokenut kovia ennen turvaan pääsyä. 

Poika on asunut jonkin aikaa kadulla ja ilkeät ihmiset ovat yrittäneet häätää sitä kylästä pois kepillä hakaten ja kivittämällä. Siksi tämä pikkuinen ansaitsee kodin, jossa saa elää rakastettuna ja hyväksyttynä perheenjäsenenä. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Pojusta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.