Piia

Piia kaipaa oman kodin lämpöön 

Narttu, steriloitu

Arvioitu syntymäaika 15.5.2021 

Paino 5,2 kg 

Piia ja sisarensa Tiia löytyivät syrjäisen tien risteyksestä pahvilaatikosta. Tytöt saatiin turvaan, kun ohiajavasta autosta huomattiin tien reunassa heiluva laatikko. Piia on hieman arka uusissa tilanteissa ja uusia ihmisiä kohtaan. Tyttö on hyväntuulinen ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Jos toinen koira murahtaa, 

Piia väistää. Tämä tyttö ei ole lauman ensimmäinen riekkuja, vaikka energiaa riittää. Piia tykkää myös touhuta vähän sivummassa. Piia tarvitsee rauhallisen kodin, jossa ymmärretään antaa aikaa pikkuiselle. Kotikoiran elämään sopeutuminen ja kaiken uuden omaksuminen ei tapahdu hetkessä. Kiva koirakaveri olisi mukava olla odottamassa, mutta tyttö pärjää varmaan yksinkin, jos resurssit ovat muuten kunnossa. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Piiasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.