Piia

Piialle oma kummi! 

Minut ja sisareni pelastettiin syrjäisen tien risteyksestä. Meidät oli laitettu pahvilaatikkoon. Pääsimme turvaan, kun ohiajavasta autosta huomattiin laatikko, joka heiluu. 

Minä olen pieni ja siro energiapakkaus. Haluan miellyttää ihmistä kovin. Menen luokse häntää ja pyllyä heiluttaen. Jospa saisi vaikka ylimääräisiä rapsutuksia. Olen onnekas, kun pääsin tänne kotihoitopaikkaan, sillä olen reipastunut paljon täällä ollessani. 

Olen saanut elää ja touhuta yhtenä lauman jäsenenä. Kummin kun vielä löytäisin itselleni. Olisi turvatumpaa tämä elämäni täällä. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin kotihoidossa/tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. 

Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.