Peppi


Kotihoidossa suomessa

ERITYISADOPTIOSSA

Peppi, naaras

Steriloitu

Syntymäaika-arvio 12/2014

Koko n. 15kg

Peppi on muuttanut tarhalle omatoimisesti pakettiauton perässä seuraten. Ehkä mahdollisesti paremman elämän perässä?

Peppi on steriloitu katuelämänsä aikana, ja siitä syystä hänellä on korvassa merkki.

Peppi on ujo, iloinen tyttö. Hän viihtyy toisten koirien seurassa ja puuhailee mielellään tarhan muiden nuorien koirien kanssa. Peppi tulee toimeen myös kissojen kanssa.

Etsimme tytölle kotia, jossa ymmärretään entistä katukoiraa. Kadulla eletty elämä on jättänyt jälkensä tähän tyttöön, mutta aikaa antamalla Pepistä saa varmasti parhaan ystävän itselleen!

Jos pystyt tarjoamaan kodin erityisadoptiossa olevalle koiralle, yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta. Yhdistys haluaa näin tukea erityisadoptiossa olevia koiria, jotka eivät muuten mahdollisesti saisi omaa kotia terveyden tai iän vuoksi.

Peppi saapui kotihoitoon Myrskylään 11.06. Peppi on kaikkia rakastava koiruus. Tyttö osaa jo olla yksin kotona, kulkea hyvin hihnassa ja tykkää autoilusta. Peppi tulee toimeen sekä koirien, että kissojen kanssa. Omassa kodissa Pepillä toivotaan olevan vain rauhallisia koirakavereita. Sopii mainiosti myös ainoaksi koiraksi. Toivomme neitoselle kotia jossa jaksetaan antaa paljon rakkautta, koska Pepin mielestä rapsutuksia ei voi koskaan saada liikaa. 

Peppi on käytetty Suomessa eläinlääkärissä. Eläinlääkärissä poistettiin hammaskiveä ja yksi murtunut hammas. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Pepistä, käy lukaisemassa

https://www.bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.