Otso

Minä olen Otso!

Minut ja kolme sisarustani haettiin turvaan eräästä vanhasta rakennuksesta, jossa olimme piilossa. Tarhanpitäjä sai meistä tiedon, kun emomme oli yrittänyt näykkiä ihmisiä. Saattoi tehdä niin meitä suojellakseen. Eläinlääkäri, kunnan virkailija ja tarhanpitäjä yrittivät saada myös emon haltuunsa, mutta siinä ei vielä onnistuttu. Me pikkuiset kuitenkin pääsimme tarhalle turvaan.

Minä olen vähän ujo ja arka pentu. Mutta vielä ei voi tietää, millainen poika minusta kasvaa, kun ikää tulee lisää. Tarvitsen tässä iässä paljon ravitsevaa ruokaa ja muutakin huolenpitoa, jotta minusta kasvaa terve ja vahva aikuinen. Toivon kovin, että löydän itselleni sellaisen ystävän, joka haluaa tukea minun kehitystäni ilmoittautumalla kummikseni.

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kiitos, että autat.