Osman


ADOPTIOSSA

Osman

Uros

Kastroidaan ennen suomeen tuloa

Syntymäaika 10.05.2022

Aikuiskokoarvio noin 10kg

Hyväsydäminen ihminen otti tiineenä olleen koiran kadulta turvaan kotiinsa, jossa Osman ja sisarukset saivat syntyä. Valitettavasti hänellä ei ollut mahdollisuutta pitää kaikkia karvatassuja luonaan. Niinpä hän pyysi apua eläinlääkäriltä. Pennut pääsivät turvaan Varnaan, emo jäi uuteen kotiinsa.

Osman on sisaruksista rauhallisin. Katselee ensin hetken, onko ihminen ok. Poika käpertyy mielellään kylkeen kiinni. Leikkii pentukoiran tavoin, mutta ei ole koko aikaa vaatteissa, jaloissa tai käsissä kiinni. Osaa rauhoittua hienosti.

Osman tarvitsee kodin, jossa osataan antaa pojalle aikaa ja jossa saa rauhassa tutustua uuteen elämäänsä. Ja jossa saa mahdottoman paljon rakkautta!

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa.os on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja. (Poikkeuksena alle 6 kk ikäiset pennut, jotka yhdistys velvoittaa kastroimaan neljän kuukauden sisällä Suomeen tuonnista.)

Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi koirille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Osmanista, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.