Oskar


Hei olen Oskar! 

 Saavuin aikanaan tarhalle yhdessä koirakaverini kanssa, kun omistajamme joutui sairaalahoitoon. Nyt olen jo hieman vanhempi koiraherra ja minut siirrettiin asumaan tänne kotihoitotarhalle. Viihdyn täällä hyvin. Luotan hoitajaani ja minulla on monta kivaa koirakaveria. Olen hieman ärhäkkä haukkumaan, mutta saan ainakin asiani kerrottua niin, että varmasti kaikki kuulee. 

Minusta pidetään kaikin puolin hyvää huolta ja saan joka päivä ravitsevaa ruokaa. Mutta jotta jatkossakin olisi näin, tarvitsen kummin apua, jotta auttajani pystyvät auttamaan minua. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. Kiitos, että autat. 

Kummini:

Sanna T.

Paula P.

Tessa L.