OnniADOPTIOSSA

Onni

Uros

Kastroidaan ennen suomeen tuloa

Syntymäaika 10.05.2022

Aikuiskokoarvio noin 10kg

Hyväsydäminen ihminen otti tiineenä olleen koiran kadulta turvaan kotiinsa, jossa Onni ja sisarukset saivat syntyä. Valitettavasti hänellä ei ollut mahdollisuutta pitää kaikkia karvatassuja luonaan. Niinpä hän pyysi apua eläinlääkäriltä. Pennut pääsivät turvaan Varnaan, emo jäi uuteen kotiinsa. 

Onni on energinen, leikkisä ja iloinen kaveri, joka rakastaa isolla R:llä. Aivan mahtava pikkuinen, joka tykkää pusutella. Ei tiedä, miten päin olisi, kun ihminen tulee luokse.

Onni tarvitsee rakastavan kodin, jossa on aikaa ja halua touhuta tämän pikkuveitikan kanssa.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa.os on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja. (Poikkeuksena alle 6 kk ikäiset pennut, jotka yhdistys velvoittaa kastroimaan neljän kuukauden sisällä Suomeen tuonnista.)

Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi koirille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Onnista, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.