Onni


Minä olen Onni! 

Olen nuori koirapoika, jolla on kaksi sisarusta. Hyväsydäminen ihminen otti äitimme kadulta turvaan. Saimme syntyä omassa kodissa, mutta emännällämme ei ollut mahdollisuutta pitää meitä kaikkia. Hän pyysi apua eläinlääkäriltä ja niin me pennut pääsimme turvalliseen paikkaan tänne Varnaan. Äitimme jäi emännän huostaan. Minä olen sosiaalinen, mutta en heti mene ihmisen luokse. Odottelen hetken, sitten menen. Tarkkailen mielelläni, mitä hoitajani puuhaa. Haluatko sinä auttaa minua ja tulla kummikseni. Jos vastaat myöntävästi, minä kyllä hypähtelen ilosta häntä heiluen, sillä sinusta tulee minulle todella tärkeä ihminen. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

 Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

 Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

 Kiitos, että autat.