Onna


Täällä haukahtelee Onna! 

Olen nuori ja sievä koiraneiti, jolla on kaksi veljeä. Hyväsydäminen ihminen otti äitimme kadulta turvaan. Saimme syntyä omassa kodissa, mutta emännällämme ei ollut mahdollisuutta pitää meitä kaikkia. Hän pyysi apua eläinlääkäriltä ja niin me pennut pääsimme turvalliseen paikkaan tänne Varnaan. Äitimme jäi emännän huostaan. Minä olen energinen, hauska ja avoin tyttö. Alussa kyllä vähän arastelen. Haluatko sinä tulla kummikseni ja auttaa minua. Jos vastaat myöntävästi, teet minut kovin iloiseksi. Kummit kun ovat meille karvatassuille todella tärkeitä ihmisiä. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

 Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

 Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

 Kiitos, että autat.