Olivia


Olivia tässä, hei!

Minut löydettiin sisarusteni kanssa kadulta. Ystävällinen ihminen pelasti meidät. Hän ei kuitenkaan voinut meitä pitää, vaan otti yhteyttä Bulgariassa toimivaan yhdistykseen. Yhdistys lupasi ottaa meidät huostaansa, kunhan olisimme saaneet rokotukset. Meidät rokotettiin, mutta yhdistykseen ei enää saatu yhteyttä. Onneksemme tarhanpitäjälle ilmoitettiin asiasta ja hän otti meidät turvaan.

Minä tyttö rakastan ihmisiä. En oikein tiedä kuinka päin olisin, kun tarhanpitäjä tulee aitaukseen. Pusuilta ja rakkauden osoituksilta hän ei kyllä voi välttyä. Toisaalta olen arka ja varauksellinen uusia ihmisiä kohtaan.
Tällä hetkellä asun täällä tarhalla, mutta toivon, että saisin oman rakastavan kodin. Minut löytääkin myös kotia etsivien koirien sivuilta.

Voisinkohan minä olla juuri se karvatassu, jonka kummina sinä haluaisit olla?
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini:
Kirsi S.