Olivia


ADOPTIOSSA

Olivia, narttu

Steriloitu

Syntymäaika-arvio 3/2021

Paino +25 kg

Olivia löytyi sisarustensa kanssa kadulta. Ystävällinen ihminen pelasti heidät. Hän ei kuitenkaan voinut pitää pentuja itsellään, vaan otti yhteyttä Bulgariassa toimivaan yhdistykseen. Yhdistys lupasi ottaa pennut huostaansa, kunhan ne olisi rokotettu. Pennut pelastanut henkilö hoiti rokotukset kuntoon ja otti yhdistykseen uudelleen yhteyttä. Valitettavasti sieltä ei kukaan enää vastannut. Tämän jälkeen hän soitti tarhanpitäjälle ja pennut pääsivät tarhalle.

Olivia rakastaa ihmisiä! Tyttö ei tiedä kuinka päin olisi, kun tarhanpitäjä menee aitaukseen. Pusuilta ja rakkauden osoituksilta ei yksinkertaisesti voi välttyä!

Olivia luulee olevansa pieni sylikoira, mutta kokonsa vuoksi voi helposti innostuessaan kaataa pienen ihmisen. Emme luovuta Oliviaa perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Olivia tarvitsee kodin, jossa on ennestään koirakokemusta. Tyttö on arka ja varauksellinen uusia ihmisiä kohtaan, mutta myös hyvin energinen. Siksi kodin tulee olla sellainen, jossa jaksetaan ja halutaan touhuta tytön kanssa.

Emme suosittele Oliviaa kerrostaloon.Kodin olisi hyvä sijaita rauhallisella alueella.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja. (Poikkeuksena alle 6 kk ikäiset pennut, jotka yhdistys velvoittaa kastroimaan neljän kuukauden sisällä Suomeen tuonnista.)

Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Oliviasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.