Olivia


ADOPTIOSSA

Olivia, naaras
Steriloitu
Syntymäaika-arvio 3/2021
Aikuiskokoarvio 20-25kg
Olivia löytyi sisarustensa kanssa kadulta ja ystävällinen mies pelasti heidät. Mies kuitenkaan voinut pitää pentuja itsellään, jolloin hän otti yhteyttä Bulgariassa toimivaan yhdistykseen. Yhdistys lupasi ottaa pennut huostaansa, kunhan ne olisivat rokotettuja. Mies hoiti rokotukset kuntoon ja yritti ottaa yhdistykseen uudelleen yhteyttä, mutta sieltä ei valitettavasti kukaan enää vastannut. Tämän jälkeen mies soitti tarhanpitäjälle ja pennut pääsivät tarhalle.
Olivia ra-ra-rakastaa ihmisiä! Tyttö ei tiedä kuinka päin olisi, kun tarhanpitäjä menee aitaukseen. Pusuilta ja rakkauden osoituksilta ei vaan yksinkertaisesti voi välttyä!
Olivia luulee olevansa pieni sylikoira ja kokonsa vuoksi voi helposti kaataa innokkuudellaan pienen ihmisen. Emme luovuta Oliviaa pienlapsiperheeseen.
Tyttö on hyvin energinen ja tarvitsee kodin, jossa jaksetaan ja halutaan touhuta koiran kanssa.
Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.
Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.
Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.
Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.
Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.
Jos kiinnostuit Oliviasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.