Olga


ERITYISADOPTIOSSA

Olga, narttu

Syntymäaika-arvio 03/2021

Steriloitu

Paino 25kg+ 60cm

Olga löytyi sisarustensa kanssa kadulta. Ystävällinen mies pelasti heidät. Mies ei kuitenkaan voinut pitää pentuja itsellään, joten hän otti yhteyttä Bulgariassa toimivaan yhdistykseen. Yhdistys lupasi ottaa pennut huostaansa, kunhan ne olisi rokotettu. Mies hoiti rokotukset kuntoon ja yritti ottaa yhdistykseen uudelleen yhteyttä, mutta sieltä ei valitettavasti kukaan enää vastannut. Tämän jälkeen mies soitti tarhanpitäjälle ja pennut pääsivät tarhalle.

Olga on ystävällinen ja energinen nuori tyttö, joka tulee toimeen muiden koirien kanssa. Olga on aluksi vähän ujo, mutta kun tutustuu, rakastaa ihmistä ja haluaa touhuta ja seurata koko ajan.

Olga on erityisadoptiossa siksi, että tarhalla ollessaan tyttö satutti etujalkansa leikkiessään sisarensa kanssa. Jalka on operoitu, eikä näytä enää Olgaa haittaavan.

Olga on vahvaluonteinen ja tarvitsee kodin, jossa on entuudestaan koirakokemusta. Toivomme, että Olga saa oman rakastavan kodin joko rivitalosta tai omakotitalosta.

Emme luovuta Olgaa pienlapsiperheeseen.

Kotihoitajan kuulumiset

Saapui kotihoitoon 14.10.2022

Kotihoitopaikka Nastola/Uusikylä, omakotitalo

Koti on vuorotyötä tekevä aikuistalous, jossa on seurana kaksi omaa koiraa. Olga on ottanut kotikoiran elämän haltuun ja löytänyt oman paikkansa laumassa. Yöt tyttö nukkuu mallikkaasti. Ulkoilu yksin sujuu hyvin. Olga pitää kynsien leikkaamisesta ja turkin harjaamisesta.

Lumessa peuhaaminen on mieluista puuhaa ja metsän eläinten jäljet kiinnostavat. Olga ruokailee toisten koirien seurassa, mutta puruluut haluaa syödä omassa rauhassa. Olga on varsin hauska tyttönen, joka pitää painileikeistä toisten koirien kanssa. Pallot ja köydet on ihan parhaita. Kotiin jäädessään tyttö ulvoo pienen hetken yhdessä koirakaverien kanssa, mutta rauhoittuu sitten nukkumaan.

Tarpeensa Olga tekee vielä silloin tällöin sisälle, mutta koko ajan opetellaan rytmiä sisäsiisteyteen. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Jos pystyt tarjoamaan kodin erityisadoptiossa olevalle koiralle, yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta. Yhdistys haluaa tukea erityisadoptiossa olevia koiria, jotka eivät muuten mahdollisesti saisi omaa kotia terveyden tai iän vuoksi.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroitu.

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Olgasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.