Olga


ERITYISADOPTIOSSA

Olga, narttu

Syntymäaika-arvio 03/2021

Steriloitu

Paino 25kg+ 60cm

Olga löytyi sisarustensa kanssa kadulta. Ystävällinen mies pelasti heidät. Mies ei kuitenkaan voinut pitää pentuja itsellään, joten hän otti yhteyttä Bulgariassa toimivaan yhdistykseen. Yhdistys lupasi ottaa pennut huostaansa, kunhan ne olisi rokotettu. Mies hoiti rokotukset kuntoon ja yritti ottaa yhdistykseen uudelleen yhteyttä, mutta sieltä ei valitettavasti kukaan enää vastannut. Tämän jälkeen mies soitti tarhanpitäjälle ja pennut pääsivät tarhalle.

Olga on ystävällinen ja energinen nuori tyttö, joka tulee toimeen muiden koirien kanssa. Olga on aluksi vähän ujo, mutta kun tutustuu, rakastaa ihmistä ja haluaa touhuta ja seurata koko ajan.

Olga satutti etujalkansa leikkiessään siskonsa kanssa. Jalka on nyt operoitu eikä näytä tyttöä enää vaivaavan. Mutta tämän onnettomuuden vuoksi Olga on erityisadoptiossa.

Olga on vahvaluonteinen ja tarvitsee kodin, jossa on entuudestaan koirakokemusta. Toivomme, että Olga saa oman rakastavan kodin joko rivitalosta tai omakotitalosta.

Emme luovuta Olgaa pienlapsiperheeseen.

Kotihoitajan kuulumiset

Saapui kotihoitoon 14.10.2022

Kotihoitopaikka Nastola/Uusikylä, omakotitalo

Olgan kotihoitopaikka on aikuistaloudessa kahden oman koiran ja yhden kotihoitolaisen seurana. Pienin askelin on opeteltu kotikoiran elämää. Yöt tyttö nukkuu jo mallikkaasti. Ulkoilu kotipihalla sujuu hyvin koirakaverin kanssa. Olga ruokailee toisten koirien seurassa, mutta puruluita syö omassa rauhassaan.

Olga on varsin hauska tyttönen, joka pitää painileikeistä toisten koirien kanssa. Pallot on ihan parhaita. Olga löytää herkästi kaikkea maisteltavaa kuten vetoketjut, sukat, pöydänjalat, valjaat yms.

Kotiin jäädessään tyttö ulvoo yhdessä toisten koirien kanssa, mutta rauhoittuu sitten nukkumaan. Tarpeita tekee vielä sisälle, mutta koko ajan opetellaan rytmiä sisäsiisteyteen.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Jos pystyt tarjoamaan kodin erityisadoptiossa olevalle koiralle, yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta. Yhdistys haluaa tukea erityisadoptiossa olevia koiria, jotka eivät muuten mahdollisesti saisi omaa kotia terveyden tai iän vuoksi.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroitu.

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Olgasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.