Olga


Hei vaan kaikille, täällä Olga!

Minut löydettiin sisarusteni kanssa kadulta. Ystävällinen ihminen pelasti meidät. Hän ei kuitenkaan voinut meitä pitää, vaan otti yhteyttä Bulgariassa toimivaan yhdistykseen. Yhdistys lupasi ottaa meidät huostaansa, kunhan olisimme saaneet rokotukset. Meidät rokotettiin, mutta yhdistykseen ei enää saatu yhteyttä. Onneksemme tarhanpitäjälle ilmoitettiin asiasta ja hän otti meidät turvaan.

Minulle kävi ikävä juttu, kun riehuin ja mesosin siskoni kanssa täällä tarhalla. Satutin jalkani ja nyt se on operoitu. Joten toipilaana tässä ollaan.
Luonteeltani olen arka vieraita ihmisiä kohtaan. Mutta ajan kanssa kyllä sitten uskaltaudun lähempään tuttavuuteen. Olen aika sulkeutunut tapaus.

Nyt kuitenkin päätin olla sen verran rohkea, että uskallan katsoa suoraan silmiisi kysyvästi: voisitkohan sinä ottaa minut kummitytöksesi?
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini:
Anu S.