Noble


ADOPTIOSSA

Halinalle-Noble etsii uutta kotia! 

Uros 

Kokoarvio n. 40 kg 

Syntymäaika-arvio 01/2018 

Kastroitu 

Tullut Suomeen 14.10.2022 

Luultavasti laumanvartijamix-poika etsii kiireisesti uutta omaa kotia tai kotihoitopaikkaa. Noblella oli oma koti Bulgariassa, mutta omistaja päätti lähteä toiseen maahan ja jätti pojan henkilölle, joka ei tätä huolinutkaan. Eikä huolinut kukaan mukaan. Mutta onneksi Noble pääsi tarhalle turvaan. Noble on mukava ja komea poika. 

Tarhalla on tullut toimeen muiden urosten kanssa, mutta uudessa kodissa täällä Suomessa ei tule toimeen toisen uroksen kanssa. Tästä syystä pojalle etsitään uutta kotia tai kotihoitopaikkaa. Tämän hetkisen kodin mukaan Noble on aivan ihana halinalle, joka on hyvin ottanut vastaan myös vieraat ihmiset. 

Etsimme kuitenkin pojalle kotia, jossa on ymmärrystä laumanvartijakoirista. Noblea ei luovuteta kotiin, jossa on muita uroksia tai hyvää mahdollisuutta pitää koiria erillään, ainakin aluksi. 

Emme myöskään luovuta poikaa perheeseen, jossa on lapsia. Omakotitalo olisi ihanteellisin asuinpaikka Noblelle. Lähtötesteissä koiralla on todettu anaplasmoosi (punkkien levittämä tauti), jota hoidetaan 30 päivän antibioottikuurilla. 

Jos kiinnostuit Noblesta, otathan pikaisesti yhteyttä https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja. Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.