Noble


Wuff-wuff ja huomio! 

Täällä Noble! Minulla oli oma koti, mutta omistajani päätti lähteä toiseen maahan ja jätti minut tänne henkilölle, joka ei huolinut meikäläistä. Eikä huolinut kukaan mukaan. Onnekseni pääsin turvaan tänne tarhalle. Tarhanpitäjän tyttö on mukava ja hänen kanssaan käyn kävelyllä joka päivä. Omasta mielestäni olen mukava ja komea nuoriherra. Sain nimekseni Noble, kun minua pidetään ylvään näköisenä! 

Mutta nyt tämä poika etsii itselleen kummia. Ota sinä minut elämääsi! Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk.

 Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. 

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

 Kiitos, että autat.

Kummini:

Sanna P.