Ninni


Varattu! ADOPTIOSSA

Narttu 

Arvioitu syntymäaika 12.7.2022 

Aikuiskokoarvio n.15kg 

Ei saanut Ninni syntyä lämpöiseen pentulaatikkoon. Alku elämälle oli hyvin karu. Ninni sisaruksineen olisivat päätyneet jokeen ellei tarhanpitäjä olisi saanut tietoa asiasta. Onneksi kaikki pennut saatiin pelastettua ja vietyä turvaan. Ninni on iloinen pieni töpöjalka, jonka päivät kuluvat veljen kanssa leikkien. 

Tyttö tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Ninni tarvitsee kodin, jossa annetaan aikaa pienen opetella kotikoiran elämää, ja jossa on aikaa ja halua touhuta tytön kanssa. Ninni on vähän ujo, joten uusiin ihmisiin tutustuminen vie oman aikansa. 

Jos sinulla on tarjota tytölle pehmeä peti ja rakastava syli, tutustu allaolevaan tiedotteeseen ja täytä kotiselvityslomake. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. 

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Ninnistä, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.