Niilo


ADOPTIOSSA

Uros 

Arvioitu syntymäaika 12.7.2022 

Aikuiskokoarvio n. 15kg 

Niilon elämäntaival ei alkanut ruusuisesti. Koko pentue oli päätymässä jokeen, mutta onneksi tarhanpitäjä sai ilmoituksen asiasta ja kaikki pennut saatiin pelastettua ja vietyä turvaan. Niilo on energinen pieni poika, jonka päivät kuluvat siskon kanssa leikkien. Vaikka Niilo rakastaa ihmistä, on poika myös hyvin herkkä ja tarvitsee rauhallisen kodin, jossa kuitenkin jaksetaan touhuta nuoren pojan kanssa. Niilo tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, vaikka aluksi voi olla vähän ujo. Jos sinulla on tarjota rakastava ja rauhallinen koti Niilolle, tutustu allaolevaan ohjeistukseen. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Niilosta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.