Netta


ADOPTIOSSA

Narttu 

Arvioitu syntymäaika 12.7.2022 

Aikuiskokoarvio n. 15 kg 

Tämän tytön elämä oli päättymässä jo heti alkuunsa. Koko pentue olisi heitetty jokeen, ellei tarhanpitäjälle olisi ilmoitettu asiasta. Kaikki pikkuiset saatiin pelastettua ja vietyä tarhalle turvaan. 

Onnellinen loppu surkealle alulle. Netta on iloinen ja energinen tyttö, joka tulee innokkaasti tutustumaan. Myös toisten koirien kanssa Netta tulee toimeen. Tällä hetkellä leikkiminen on kaikkein parasta puuhaa. Tyttö saattaa innostua haukkumaan, jos jotakin mielenkiintoista tapahtuu tai kun ruokaa on tulossa. Netta tarvitsee aktiivisen kodin, jossa on halua ja aikaa touhuta tämän energisen tytön kanssa, miksei vaikka harrastuskoiraksi. Mahtuisiko tämä suloinen tyttö sinun maailmaasi? 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. 

Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Netasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.