Nelli


Hei te siellä, täällä haukahtelee Nelli! 

Minun ja sisarusteni elämäntaival ei alkanut ruusuisesti. Olimme kaikki joutumassa virran viemäksi. Tarhanpitäjälle ilmoitettiin koiranpennusta, joka oli heitetty jokeen. Sama kohtalo oli tiedossa myös viidelle muulle sisarukselle, mutta onneksemme meidät kaikki saatiin pelastettua ja pääsimme turvaan. Minä olen mahdottoman hellyttävä touhuaja.

 Pikkuiset töpöjalkani saavat vauhtia, kun jossakin jotain tapahtuu. Päiväni kuluvat leikkien, nukkuen ja syöden. Jos haluat olla avuksi ja turvaksi minulle, tule kummikseni. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. 

Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat. 

Kummit: Laila K. Inga G.