Nea


Minä olen Nea! 

Minun ja sisarusteni elämäntaival ei alkanut ruusuisesti. Olimme kaikki joutumassa virran viemäksi. Tarhanpitäjälle ilmoitettiin koiranpennusta, joka oli heitetty jokeen. Sama oli tiedossa myös viidelle muulle sisarukselle, mutta onneksemme meidät kaikki saatiin pelastettua ja pääsimme turvaan. 

Minä olen iloinen ja leikkisä tyttö. Sanovat, että en ole se porukan ensimmäinen, mutta en viimeinenkään. Olen sopivasti siinä keskivaiheilla. Sisarusten kanssa on mukava touhuta päivät pitkät. Välillä tietysti syödään ja nukutaan. Voisitko sinä auttaa minua ja tulla kummikseni. Kiitokseksi täältä lähtee nyt monta hännänheilutusta! 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.

Kummini: Rita H.