Nea


ADOPTIOSSA

Narttu 

Arvioitu syntymäaika 12.7.2022 

Aikuiskokoarvio n. 15 kg 

Valitettavasti kaikilla pikkuisilla pentukoirilla ei ole onnellista alkua elämälle. Nea sisaruksineen oli päätymässä jokeen, mutta onneksi tarhanpitäjä sai tietoa asiasta ja kaikki pennut saatiin pelastettua ja vietyä tarhalle turvaan. Jokainen sai mahdollisuuden elämään. 

Nea on avoin ja pentueen rohkein tyttö. Energiaa ja iloa ei tältä pikkuiselta puutu. Nea tarvitsee kodin, jossa on halua ja aikaa touhuta tämän suloisen tytön kanssa. Nea tulee toimeen muiden koirien kanssa. Jos sinun kodissasi ja sydämessäsi on paikka tälle pikkuiselle tytölle, tutustu alla olevaan tiedotteeseen ja ota rohkeasti yhteyttä. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. 

Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Neasta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.