Mona


Mona etsii kummia! 

Minut pelastettiin kadulta. Kuljin siellä yksinäni ihmisten ja autojen seassa nälkäisenä. Olin melko surkeassa kunnossa. Turkkini oli takkuinen ja paikoin karvoitus puuttui kokonaan. Lisäksi minua oli purrut isohko koira. Takapäätäni aristi ja siinä oli näkyvissä hampaiden aiheuttamat reiät. Onnekseni minut huomattiin ja pääsin turvaan. 

Eläinlääkäri tutki minut ja sain heti lääkityksen kapiin ja ehrlichian hoitoon. Täällä kotihoitopaikassa minusta pidetään nyt huolta, jotta tulen kuntoon ja saan mahdollisuuden hyvään elämään. Voisitko sinä auttaa minua ja tulla kummikseni turvaamaan elämääni täällä? Olisin siitä kovin kiitollinen. 

 Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.

Kummini: Teija T, Teija R, Terttu N.