Milo


ADOPTIOSSA

Hellyyttä kaipaava Milo etsii kotia! 

Uros 

Arvioitu syntymäaika 1.4.2018 

Paino n. 9 kg 

Milo jäi oman onnensa nojaan, kun sen omistajan yritys meni konkurssiin ja myytiin. Poika jätettiin irti kiinteistön pihamaalle. Milo on ystävällinen poika, mutta siitä huolimatta häntä ammuttiin kylkeen. Yhdistyksen toimesta Milo vietiin klinikalle hoidettavaksi. Milo sai samalla kertaa lääkekuurin anaplasmoosin ja ehrlichian hoitoon. Nyt poika on kaikin puolin kunnossa ja voi hyvin. 

Milo on hellyyttä kaipaava herra, joka tarrautuu etutassuilla ihmisestä kiinni ja haluaa rapsutuksia. Poika on myös rauhallinen ja sosiaalinen. Tulee toimeen muiden koirien kanssa. Ihminen kun häipyy näköpiiristä, niin hetken itkee hiljaa. Milo tekee tarpeensa ulos, viimeiseen asti pidättää sisällä. Hihnassa kävelee kuin unelma ja rakastaa autossa matkustelua. Itse hyppää jalkatilaan heti, kun auton ovi aukeaa. 

Jos tunnet, että sinun kodissasi ja sydämessäsi olisi paikka tälle kovia kokeneelle pojalle, niin tutustu allaolevaan ohjeistukseen ja ole yhteydessä meihin. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. 

Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Milosta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.