Milla

Missä on Millan koti? 

Narttu 

Arvioitu syntymäaika 08.01.2023 

Aikuiskokoarvio n.30-35 kg, n. 40 cm 

Steriloidaan ennen Suomeen tuloa 

Milla on touhukas, leikkisä ja iloinen karvakorva. Ihmistä rakastava ja kiltti. Ruokansa haluaa syödä rauhassa, siitä on tarkka. Milla on kova hyppimään ja pomppimaan, kun tapaa uudenkin ihmisen. Tyttö on utelias ja osaa myös haukkua. Tarvittaessa laittaa muut sisarukset ojennukseen. Millan tarina alkaa metsästä. Tiineenä ollut koira löytyi pussiin sullottuna. 

Pussin löysi sattumalta paikallinen asukas, joka päästi koiran ulos ja antoi ruokaa, sillä tämä oli hyvin laiha ja nälkiintynyt. Ennen kuin koira saatiin pois metsästä, Milla ja kaksi sisarusta olivat jo syntyneet. Yhdistyksen avustamana kaikki pääsivät turvaan. Millalle etsitään rakastavaa kotia, jossa on aikaa ja halua touhuta tämän energisen pikkutytön kanssa. 

Kodista täytyy löytyä myös ymmärrystä siihen, että sopeutuminen uusiin olosuhteisiin ja ihmisiin vaatii aina oman aikansa ja tilansa. Milla on tottunut toisiin koiriin, mutta pienten lasten kanssa ei ole ollut tekemisissä. 

Huomioithan, että ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Millasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.