Michelangelo


VARATTU! ADOPTIOSSA


Michelangelo, uros

Syntymäaika: 05.04.2022

Kastroidaan ennen Suomeen tuloa.

Aikuiskokoarvio: ~ +10kg

Michelangelo löytyi sisarustensa kanssa, kun tarhanpitäjä, eläinlääkäri ja kunnan työntekijä olivat yhdistyksen sterilointipäivän tiimoilta käymässä eräässä talossa. Siellä nainen oli yrittänyt pelastaa koiria ja huolehtia niistä, mutta valitettavasti tilanne oli riistäytynyt hallinnasta eikä asiat näyttäneet hyviltä.

Tämän jälkeen pennut pääsivät tarhalle turvaan ja heidät nimettiin Turtles-kilpikonnien mukaan.

Michelangelo on sisaruksista tällä hetkellä isoin, ja aktiivisesti läsnä aina kun jotain tapahtuu - päällikkönä paikalla siis. Poika on loinen ja leikkisä. Hän nauttii suuresti saamastaan huomiosta sekä rapsutuksista, ja olisi varmasti uskollinen ystävä saadessaan siihen mahdollisuuden.

Etsimmekin pojalle kotia, jossa saisi olla ainoana koirana tai mahdollisesti vanhemman ja rauhallisen koiran kaverina.

Kodilla täyttyisi olla myös aikaa ja halua touhuta energisen pojan kanssa.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Michelangelosta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.