Merlin


ADOPTIOSSA

Uros

Kastroitu

Arvioitu syntymäaika 25.5.2022

Aikuiskokoarvio +20kg

Merlin on rauhallinen nuori karvatassu. Aluksi hieman ujo, mutta kun uskaltautuu rapsuteltavaksi, rauhoittuu ja painaa päänsä tiukasti ihmistä vasten. Merlin tarvitsee kodin, jossa ymmärretään antaa aikaa tälle herkälle ja ihanalle pojalle kaiken uuden omaksumiseen.

Merlin sai turvapaikan tarhalta sisaruksiensa kanssa, kun tämän emo synnytti kuusi pentua eikä emon omistajalla ollut mahdollisuutta pitää näitä pikkuisia. Yhdistyksen tuella emo steriloitiin, jottei uusia vahinkopentuja enää synny.

Merlin etsii rakastavaa kotia, jossa on kokemusta koirista jo entuudestaan. Merlin kaipaa tukea ja aikaa kotikoiran elämään sopeutumisessa ja uusiin ihmisiin tutustumisessa. Toivomme, että pojan koti löytyy rivitalosta tai omakotitalosta, jossa olisi kiva koirakaveri odottamassa.

 Hellyttävä Merlin odottaa pääsyä omaan kotiin rakastetuksi perheenjäseneksi.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit.

Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Merlinistä, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.