Maya


Hei taas, Maya Varnan tarhalta täällä!

Ehkä muistat julman tarinani: makasin hiekkakuopan pohjalla, kuristettuna ja hakattuna. Oli vähällä, etten kuollut tuskiini. Viime hetkellä minut löydettiin ja pääsin kuin ihmeen kaupalla bulgarialaiseen kotiin, hyvään huolenpitoon. Yhteiseloni uuden kotini kanojen kanssa ei harmi kyllä sujunut, koska minulla on metsästysviettiä. Ystävällinen perhe ei kuitenkaan hylännyt minua, vaan päädyin heidän avullaan lopulta tänne Varnan tarhalle. Sitä ennen minut hoidettiin klinikalla terveeksi eikä minun enää tarvitse syödä lääkkeitä.

Tuskalliselta kuolemalta minut pelastaneitten ihmisten ja sen jälkeen kohtaamieni hoitajien ystävällisyys on palauttanut kadottamani luottamuksen ihmisiin. Uskallan jopa sanoa rakastavani ihmisiä ja suurin toiveeni onkin saada vielä joskus ikioma koti, jossa voisin lopullisesti jättää taakse kokemani kauheudet.

Vaikka melkein kuolin julmuuden seurauksena, tiedän, että maailmassa on ihmisiä, jotka haluavat auttaa meitä kovia kokeneita koiria kohti uutta elämää. Olisitko sinä kumminani tällainen ihminen?
Lisätietoa kummiudesta: https://bulgariankoirat.com/kummiksi/
Kummini:
Carita F.
Jenna H.
Sirpa L.