Mark, VARATTU 

- Erityisadoptiossa -

Mark kaipaa oman kodin lämpöön 

Uros, kastroitu 

Arvioitu syntymäaika 19.3.2015 

Paino 6,5 kg 

Synnyinmaa Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Erityisadoptiossa Mark on "elohiiri", ei hetkeäkään paikallaan. Touhuaa omiaan ja kun huomaa, että ihminen istuu, niin vaikka väkisin on syliin päästävä. Ruoan perään on perso ja herkkujaan ei kyllä luovuta muille. Tästä vanhasta herrasta ei virta ihan heti lopu. Ikäisekseen Mark on tosi leikkisä ja energinen. Tulee toimeen muiden koirien kanssa ja asuukin Jatan, Jutan ja Sofin kaverina. Mark on luultavasti ollut jonkun koira ja jostain syystä hylätty parkkipaikalle, josta löydetty. Onneksi tämä pienikokoinen poika ei ehtinyt jäädä autojen alle, vaan sai vielä mahdollisuuden parempaan elämään. 

Markille etsitäänkin nyt rakastavaa ja luotettavaa loppuelämän kotia. Vaikka ikää on paljon, Mark tarvitsee kodin, jossa on halua touhuta tämän eloisan kaverin kanssa. Sillä ihminen on parasta mitä poika tietää. Tulevassa kodissa täytyy myös tiedostaa, että uuteen elinympäristöön tutustuminen ja sopeutuminen vie Markilta oman aikansa. 

Jos pystyt tarjoamaan kodin erityisadoptiossa olevalle koiralle, yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta. Yhdistys haluaa tukea erityisadoptiossa olevia koiria, jotka eivät muuten mahdollisesti saisi omaa kotia terveyden tai iän vuoksi. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Markista, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.