Machau


Erityisadoptiossa Machau 

Machau

Arvioitu syntymäaika 2012

 Uros

 Kastroitu

 Paino noin +20kg

Machau on yksi Kavarnan tarhan pitkäaikaisimmista asukkaista. Machau pääsi tarhalle turvaan kilttien ihmisten ansiosta eräänä joulukuisena päivänä Karjalyn kaupungista, läheltä Sofiaa. 

Poika kärsi pahasta ihosairaudesta, jota ryhdyttiin heti hoitamaan. Machau on innokas ja sosiaalinen, joka rakastaa kaikkia. Tarrautuu ihmiseen, eikä haluaisi päästää irti. Tulee toimeen toisten koirien kanssa, kunhan oma ruoka jätetään rauhaan. Ei suositella toisen uroksen kaveriksi. 

Korkeasta iästä ja elämän kolhuista huolimatta Machau on säilyttänyt leikkisän mielenlaadun. Mielipuuhaa onkin lelujen jahtaaminen ja riepottelu ympäri tarhaa. Nyt Machau odottelee, että saisi vihdoin oman loppuelämän kodin, jossa saisi viettää turvallisia vanhuuden päiviä rakastettuna perheenjäsenenä. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Jos pystyt tarjoamaan kodin erityisadoptiossa olevalle koiralle, yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta. Yhdistys haluaa tukea erityisadoptiossa olevia koiria, jotka eivät muuten mahdollisesti saisi omaa kotia terveyden tai iän vuoksi. 

Kotihoitajan kuulumiset: Saapui kotihoitoon 14.10.2022 Kotihoitopaikka Helsinki, kerrostalo, parveke maatasossa 

Machau on aktiivinen poika. Keksii itselleen tekemistä, jos aika alkaa käydä pitkäksi. Kotoa lähtiessä ja sinne palatessa kuulee kyllä, että koira on kotona, mutta hetken päästä jo rauhoittuu. Muutaman kerran on haukkunut sisällä, kun toisesta huoneistosta on kuulunut koiran haukuntaa. 

Ulkona ollessaan ei hauku muille koirille. Machaulla on muuten hyvä hihnakäytös, mutta välillä saattaa säntäillä hajujen perässä. Poika nauttii ihmisen läheisyydestä ja lapsista näyttää pitävän paljon. Käyttäytyy rauhallisesti niiden seurassa. Machau on sisäsiisti. Alussa tuli jokunen pissi sisälle, mutta jo muutaman päivän jälkeen teki tarpeensa ulos. Perustoimenpiteet, kuten kynsien leikkaus ja korvien putsaus sujuvat hyvin. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Machausta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.