Machau


Erityisadoptiossa Machau

Arvioitu syntymäaika 2012

Uros

Kastroitu

Paino noin +20kg

Machau on yksi Kavarnan tarhan pitkäaikaisimmista asukkaista. Machau pääsi tarhalle turvaan kilttien ihmisten ansiosta eräänä joulukuisena päivänä Karjalyn kaupungista, läheltä Sofiaa. Poika kärsi pahasta ihosairaudesta, jota ryhdyttiin heti hoitamaan.

Machau on innokas ja sosiaalinen, joka rakastaa kaikkia. Tarrautuu ihmiseen, eikä haluaisi päästää irti. Tulee toimeen toisten koirien kanssa, kunhan oma ruoka jätetään rauhaan. Ei suositella toisen uroksen kaveriksi.

Korkeasta iästä ja elämän kolhuista huolimatta Machau on säilyttänyt leikkisän mielenlaadun. Mielipuuhaa onkin lelujen jahtaaminen ja riepottelu ympäri tarhaa.

Nyt Machau odottelee, että saisi vihdoin oman loppuelämän kodin, jossa saisi viettää turvallisia vanhuuden päiviä rakastettuna perheenjäsenenä. Emme luovuta Machauta toisen uroskoiran kaveriksi.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Jos pystyt tarjoamaan kodin erityisadoptiossa olevalle koiralle, yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta. Yhdistys haluaa tukea erityisadoptiossa olevia koiria, jotka eivät muuten mahdollisesti saisi omaa kotia terveyden tai iän vuoksi.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. Jos kiinnostuit Machausta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.