Lyyli


ADOPTIOSSA

Kotihoidossa Suomessa, Lyyli etsii kotia!

Lyyli, naaras

Steriloitu

Syntymäaika-arvio 4/2021

Aikuiskoko noin 20kg

Lyyli tuli sisarustensa kanssa tarhalle, kun kaupunki soitti ja ilmoitti leikkipuistoon hylätyistä koiranpennuista.

Pennut olivat leikkipuistossa lasten ruokittavana, kun tarhanpitäjä tuli pentuja noutamaan. Tarhanpitäjä yritti etsiä emoa, mutta muita koiria ei ollut lähistöllä.

Lyyli on ujo iso tyttö, joka kiinnostunut ihmisistä, mutta rohkeus ei riitä tulla tervehtimään. Asustaa veljensä kanssa samassa aitauksessa ja hakeekin paljon turvaa tästä.

Lyyli on arka vieraita ihmisiä kohtaan, ja tarvitseekin kodin jossa on ymmärrystä ja antaa aikaa ujolle neitokaiselle.

Etsimme Lyylille kotia, jossa olisi valmiiksi koirakaveri, mielellään uros. Tarvitsee kodin rauhalliselta alueelta omakotitalo tai rivitalo. Tyttö tarvitsee kodin, jossa on koira kokemusta.

Kotihoitajan kuulumiset

Saapui kotihoitoon 14.10.2022

Kotihoidossa Myrskylässä, omakotitalossa

Lyylin kotihoitopaikassa on viisi erikokoista koiraa ja kolme kissaa. Kaikkien näiden kanssa Lyyli tulee toimeen.

Lyyli on tyttö, joka on mukana kaikessa mitä tapahtuu. Lyylistä on mukavaa leikkiä sekä itsekseen että ystävien kanssa. Lelujen riepottelu on myös mieleistä puuhaa. Toki tyttö lepäileekin vielä paljon. Paras paikka nukkua on sohvalla ihmisen tai koiraystävän vieressä.

Pitkiä lenkkejä ei ole vielä yritetty tehdä, vain pihatiellä kävelyä. Toisesta koirasta ottaa selvästi mallia tässä asiassa.

Meillä on ollut kouluikäinen sukulaistyttö syyslomalla. Lyylin mielestä varsin ihana tapaus. Lyyli rakastaa rapsutuksia ja on kova tyttö antamaan pusuja.

Lyyli on herkkä tyttö ja varmasti tarvitsee rauhallisen oloisen elinympäristön ja mielellään perheen, jossa olisi jo oma koiraystävä.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

">Jos kiinnostuit Lyylistä, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.