Lumi


Moi kaikille, täällä on Lumi! 

Minä olen elänyt kadulla useita vuosia. Siitä tuli minulle koti, jossa opin selviämään. Ympäristössä oli myös ihmisiä, jotka halusivat auttaa minua antamalla ruokaa. En ole lisännyt alueen koirakantaa, sillä yhdistyksen toimesta minut on steriloitu muutama vuosi sitten. Olen ystävällinen ja sosiaalinen tyttö. Mutta jostain syystä jotkut ihmiset eivät pitäneet minusta, vaan tekivät ilmoituksen, että olen aggressiivinen. Sitä en todellakaan ole. Oman turvallisuuteni vuoksi pääsin onnekseni tänne tarhalle. Täällä tarhalla minusta kyllä pidetään huolta, mutta oman kummin apu olisi todella tärkeää ja auttaisi turvaamaan minun uutta elämänvaihettani. 

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. Kummimaksu on 18€/ kk. 

 Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset. 

 Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

 Kiitos, että autat.

Kummini: Terttu B.