Love


Hei, täällä Love!


Minä olen vanha koirarouva Leshnikovosta.
Minut ja pentuni löydettiin huonossa kunnossa Burgasin satama-alueelta. Pentuni pääsivät heti turvaan tarhalle ja myöhemmin kotihoitopaikkaan tänne Leshnikovoon. Minut pelastettiin pentujeni jälkeen. Tulin suoraan tänne kotihoitoon, sillä en olisi enää pärjännyt muualla munuaisvikani vuoksi. Me kaikki sairastuimme, kun ilkeät ihmiset antoivat meille myrkyllistä ainetta. Toinen tyttäreni menehtyi nyt alkukesän aikana, toinen asuu samassa paikassa minun kanssani.


Olen hyvin onnekas koira, kun pääsin tänne asumaan. Tämä on minun loppuelämäni koti. Täällä saan elää turvassa ja minusta pidetään hyvää huolta. Minä tarvitsen jatkuvaa lääkitystä ja toistuvia eläinlääkärikäyntejä. Sairauteni vuoksi minulla on erikoisruokavalio.


Minun elämääni rikastuttavat pallot. Olen innoissani kun niitä heitellään. Kerään kaikki heitetyt pallot omaan nukkumapaikkaani. Nukkumaan menen tyynylle ja aamuisin tykkään makoilla pitkään sängyssä. Tykkään kovin myös namien etsinnästä.
Nyt minä etsin kummia auttamaan ja turvaamaan minun loppuelämääni täällä. Tule sinä minulle kummiksi.

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.
Kummimaksu on 18€/ kk.
Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.


Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.


Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kumminani ovat Tiina K, Annika S, Mari L ja Mia S.