Lisa

Lisa etsii kummia!

Minä olin tiineenä, kun minut sullottiin pussiin ja hylättiin metsään. Paikallinen asukas löysi sattumalta pussin ja päästi minut ulos. Hän antoi minulle ruokaa, sillä olin hyvin laiha ja nälkiintynyt. Ennen kuin minut saatiin pois metsästä, kolme pentuani olivat ehtineet syntyä.

Minut löytänyt henkilö pyysi apua yhdistykseltä ja niin me kaikki pääsimme turvaan. Minä olen leikkisä ja sosiaalinen. Hakeudun ihmisen seuraan kovin mielelläni. Täällä turvallisessa ympäristössä olen saanut hoitaa pentujani rauhassa ja ilman pelkoa.

Jos haluat olla mukana auttamassa, tule kummikseni. Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla. 

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.

Kiitos, että autat.

Kummini:

Minna M.

Minna U.