Lisa

Lisalle ikioma koti! 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 03.06.2021 

Kokoarvio n. 30-35 kg, 50 cm 

Paikallinen asukas löysi sattumalta metsästä pussin, jonne oli sullottu koira. Päästettyään koiran vapaaksi hän havaitsi, että tämä oli tiine, hyvin laiha ja nälkiintynyt. Hän ruokki koiraa ja pyysi yhdistykseltä apua koiran saamiseksi pois metsästä. Kun apu saapui, kolme pentua oli jo syntynyt. 

Lisa pikkuisineen pääsi tarhalle turvaan. Lisa on rauhallinen ja tasapainoisen oloinen tyttö. Uuden ihmisen tavattuaan menee hetki, kun Lisa hakeutuu rapsuteltavaksi. Miehiä tyttö sen sijaan arvioi jonkin aikaa, ennen kuin päättää mennä nuuskimaan. 

Lisalle etsitään rakastavaa kotia, jossa halutaan touhuta tytön kanssa ja jossa ymmärretään, että sopeutuminen kaikkeen uuteen vaatii oman aikansa ja tilansa. Lisa on tottunut toisiin koiriin, mutta kissojen ja pienten lasten kanssa ei ole ollut vielä tekemisissä. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Lisasta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.