Lilo


Hei, minä olen Lilo!

Minä ja sisarukseni päädyimme tarhalle, kun tarhanpitäjä sai tiedon leikkipuistoon hylätyistä pennuista.

Tarhanpitäjä löysi meidät keskeltä lapsilaumaa. Lapset leikkivät meidän kanssamme ja antoivat ruokaa. Leikkipuisto sijaitsi vilkasliikenteisen tien varrella, joten ei sellainen paikka ole turvallinen ja sovelias meille pienille asua. Koska olimme niin pikkuisia, tarhanpitäjä katseli, löytyisikö emomme jostain lähistöltä. Emoa ei löytynyt, joten ilmeisesti olemme jonkun kotikoiran jälkeläisiä, jotka hylättiin. Mutta onneksemme tarhanpitäjä otti meidät ja pääsimme tarhalle turvaan.
Minun toinen jalkani oli vioittunut. Se oli toista jalkaa lyhyempikin. Mutta jalka leikattiin ja hoidettiin kuntoon.
Luonteeltani olen hyvin arka ja herkkä. Mutta myös iloisuutta löytyy. Vieraisiin ihmisiin en mielelläni ota kontaktia.
Tulisitko sinä minulle kummiksi. Minullakin olisi sitten joku, jolle juuri minä olisin tärkeä ja rakas.

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.

Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini:
Birgit L.