Lilli

Lilli tulisi jo kotiin 

Narttu, steriloidaan ennen Suomeen tuloa 

Arvioitu syntymäaika 17.9.2022 

Paino alle 10kg säkä n. 35 cm (Pieni) 

Syntymäpaikka Bulgaria 

Sijainti Bulgaria, Leshnikovo 

Lilli-tyttö on vähän varauksellinen uusien ihmisten kanssa, mutta kun tutustuu, hakeutuu rapsuteltavaksi varovaisesti ja kainosti. Tämä neiti tulee toimeen muiden koirien kanssa, mutta soveltuu myös kodin ainoaksi koiraksi. Lillille etsitään rauhalliselta alueelta koirakokemusta omaavaa kotia, jossa ei ole pieniä lapsia. 

Kodissa on myös huomioitava, että tyttö tarvitsee riittävästi aikaa ja ymmärrystä kaikkeen uuteen sopeutumiseen. Lilli pelastettiin kylästä, jossa nainen roikotti paalinarussa olevaa pikkuista Lilliä ilmassa ja samalla löi tyttöä kepillä. Tilanteeseen puututtiin välittömästi ja Lilli pääsi turvaan. 

Nyt tämä tyttö on valmis muuttamaan luotettavaan loppuelämän kotiin. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty kotihoidossa/tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. 

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirille on annettu kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Lillistä, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.