Leonardo


VARATTU! ADOPTIOSSA

Uros

Kastroidaan ennen suomeen tuloa

Syntymäaika: 05.04.2022

Aikuiskokoarvio: ~ +10kg

Leonardo löytyi sisarustensa kanssa, kun tarhanpitäjä, eläinlääkäri ja kunnan työntekijä olivat yhdistyksen sterilointipäivän tiimoilta käymässä eräässä talossa. Siellä nainen oli yrittänyt pelastaa koiria ja huolehtia niistä, mutta valitettavasti tilanne oli riistäytynyt hallinnasta eikä asiat näyttäneet hyviltä.

Tämän jälkeen pennut pääsivät tarhalle turvaan ja heidät nimettiin Turtles-kilpikonnien mukaan.

Leonardo on hieman herkempi persoona sisaruksiinsa verrattuna, hän katselee mielellään sivummalta tapahtumia kuin olisi itse huomion keskipisteenä.

Etsimme pojalle mielellään kotia jossa olisi koirakaveri valmiina odottamassa.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Leonardosta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.