Lenni


Kotihoidossa Suomessa

ADOPTIOSSA

Lenni, uros

Kastroitu

Syntymäaika-arvio 4/2021

Aikuiskokoarvio n. 25kg, 60cm

Lenni tuli sisarustensa kanssa tarhalle, kun kaupunki soitti ja ilmoitti leikkipuistoon hylätyistä koiranpennuista.

Pennut olivat leikkipuistossa lasten ruokittavana, kun tarhanpitäjä tuli pentuja noutamaan. Tarhanpitäjä yritti etsiä emoa, mutta muita koiria ei ollut lähistöllä.

Lenni on herkkä ja ujo pieni mies. Hän tulee toimeen muiden koirien kanssa ja tarvitsee tulevaan kotiinsa koirakaverin näyttämään mallia. Ihmisetkin ovat kiinnostavia, mutta tutustuminen vie aikansa.

Etsimme Lennille kotia rauhallisesta asuinympäristöstä. Kodilta vaaditaan koirakokemusta sekä ymmärrystä antaa pojalle aikaa. Emme luovuta Lenniä pienlapsiperheeseen.

Lennin kotihoitokuulumisia 21.07 Lenni on ollut kotihoidossa perheessämme 2 kuukautta. Luottamus on paljon kasvanut tämä aikana perheen kesken ottaa itse kontaktia ja rapsutuksia tulee hakemaan. Hihna treeneissä olemme siirtyneet ulkotiloihin aidatulla alueella. Lenni ottaa paljon tukea perheemme narttukoirasta . Lenni on alkanut ottamaan muutamia askeleita hihnassa. . Lenni tarvitsee rauhallisen perheen jossa ei paljon muutoksia ja myös rauhalliselta alueelta. Hihna treeni vaatii edelleen työstöä.

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/ kastroituja.

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Lennistä, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.

Kotihoitajan kuulumisia Lenni saapui kotihoitoon 22.05 Lenni on kotihoidossa Myrskylässä omakotitalossa. Perheeseen kuuluu 4 koiraa pienestä suureen, 3 kissaa, kaksi teini ikäistä lasta, yksi aikuinen lapsi sekä perheen äiti ja isä. Lenni on herkkä poika joka tarvitsee aikaa luottaakseen ihmisiin. Kuukauden aikana Lenni on hyväksynyt perheeseen kuuluvat henkilöt ja nauttiikin rapsutuksista. Meillä on ollut myös alakouluikäisiä lapsia lomalla sillon Lenni tarvitsee omaa tilaa. Lenni tarvitsee kodin rauhalliselta alueelta ja ei pienlapsi perheeseen. Lennillä on haasteita hihnan kanssa joka vaatiikin työstämistä. Lenni ulkoilee tällä hetkellä aidatulla pihalla ja ei kestä hihnan aiheuttamaa painetta. Tätä työstetään sisätiloissa. Lennistä saa ajan kanssa varmasti maailman parhaimman ystävän. Lennin kodissa toivotaan myös olevan hänelle koira ystävä.