Laku

Rakastava koti Laku-tytölle! 

Narttu, steriloitu 

Arvioitu syntymäaika 12.02.2022 

Paino 18,3 kg 

Tämä tyttö on iloinen, aktiivinen ja ihmistä rakastava. Ihmiset ovatkin Lakun elämä ja tyttö tarvitseekin sen ihan oman rakkaan ihmisen. Laku tulee myös hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Kodilla täytyy olla kokemusta koirista tai halu oppia toimimaan aktiivisen paimenkoiran kanssa. Laku sopisi vaikka harrastekoiraksi. Tyttö reagoi kaikkiin ja kaikkeen, joten kodin täytyy sijaita rauhallisella alueella. Koska Laku on nopea reagoimaan asioihin, on kaupungin vilske varmasti hänelle liikaa. Laku soveltuu aikuistalouteen. 

Tyttöä on varmaankin joskus lyöty, sillä tämä pelkää nousevaa kättä. Laku on löydetty illalla tieltä juoksemasta paniikinomaisesti. Oletettavasti oli juuri jätetty siihen. Laku sai ruokaa ja vettä. Tyttö jäi syömään ja juomaan, mutta kun löytäjä lähti autolla ajamaan hän huomasi taustapeilistä, että Laku juoksee auton perässä niin kovaa kuin pystyy. 

Tyttö pääsi autoon ja eräs kyläläinen halusi koiran itselleen. Kuukausien kuluttua tämä ilmoitti, että ei pysty koiraa pitämään. Laku otettiin turvaan, sillä muuten tyttö olisi mitä todennäköisemmin joutunut takaisin kadulle. Laku etsii luotettavaa ja tyttöön sitoutuvaa kotia, jossa on aikaa ja halua touhuta tämän kanssa. 

Lakulle täytyy antaa tarpeeksi aikaa sopeutua uusiin ihmisiin, uuteen elämään ja ympäristöön. 

Huomioithan, että ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista. Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja. Koirat ovat saaneet kaksinkertaiset rabies- ja vitosrokotukset sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi koirat ovat saaneet ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt. Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi. 

Jos kiinnostuit Lakusta, käy lukaisemassa Adoptioinfo ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.