Tarhakummi
Ryhtymällä tarhakummiksi turvaat tarhan koirien ja kissojen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Päivittäisen ruoan lisäksi tarhakummimaksuilla katetaan vuosittaisia hoitoja. Vuosihoitoihin kuuluvat sisä- ja ulkoloishäädöt sekä tarvittavat eläinlääkärihoidot.
Tarhakummimaksu on 5 - 10 € kuukaudessa, tai halutessasi voit lahjoittaa enemmänkin.
Tilinumero
FI7540550010514004
Viestiksi tarhakummi
Tarhakummeille lähetämme vähintään kerran vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen. Jos haluat, saat nimesi näkyviin Kummitoiminta-sivustomme yhteyteen. Ryhdy tarhan kummiksi ilmoittautumalla osoitteeseen: kummi.bulgariankoirat@gmail.com
Tarhakummit:
Marja-Liisa P.
Teija K-S.
Jyrki P.
Johanna K.
Mirva R.
Sari P.
Päivi P.
Tiina R.
Maija K.
Nanna N.
Susanna V.
Iida M./Irene W.
Katja N.
Sari K.

Kummiksi?

Kodittomat Bulgarian Koirat ry etsii jatkuvasti kummeja, jotka osallistuvat koiratarhojen kustannuksiin kuukausilahjoituksin ja turvaavat näin eläinten hyvinvoinnin.

Osa kaduilta pelastetuista koirista viettävät tarhalla lopun elämänsä. Kissoja emme adoptoi Suomeen. 

Tarvitsemme kummeja, joiden avulla saamme taattua koirille sekä kissoille mm. ravinteikkaan ruoan, puhtaan veden, säännölliset lois- ja matohäädöt sekä tarvittaessa eläinlääkäri-, lääke-, ja toimenpidekulut.

Toivomme kullekin koiralle vähintään kaksi kummia, jotta pystymme kattamaan koirien hyvinvointikustannukset.

Saat kummikoirastasi/ kissasta uutisia ja kuvia kaksi kertaa vuodessa. Halutessasi saat myös nimesi näkyviin nettisivuillemme sekä muihin viestintäkanaviimme kummikoirasi yhteydessä. Myös tarhakummeille lähetetään kuulumiset kaksi kertaa vuodessa. 

Kummimaksut

Koirakummi

Viestiksi Koiran nimi ja maksukuukausi (esim. Rekku/ tammikuu)

18€/ kk

Kissakummi

Viestiksi Kissakummi ja maksukuukausi (esim. Kissakummi/ tammikuu)

10€/ kk

Tarhakummi

Viestiksi Tarhakummi ja maksukuukausi (esim. Tarhakummi/ tammikuu)

5-10€/ kk

Maksuohjeet

Saaja: Kodittomat Bulgarian Koirat ry

Tilinumero: FI75 4055 0010 5140 04

Viesti: Kts. yllä olevasta listasta. 


HUOM!

Jos maksat ensimmäistä kertaa kummimaksun, laitathan viestiin myös oman sähköpostiosoitteesi, jotta kummivastaavamme voi olla yhteydessä sinuun!

Voit olla yhteydessä kummivastaavaamme myös alla olevalla lomakkeella tai  suoraan sähköpostitse kummi.bulgariankoirat@gmail.com. 

Tarhalla on tällä hetkellä paljon kissoja, joten etsimme heille nyt kummeja turvaamaan heidän elämäänsä. Kummina saat kuvilla varustettuja tervehdyksiä kissoilta noin kahdesti vuodessa.
Kissakummi maksu on 10€ kuukaudessa, jonka avulla kustannetaan kissojen ruokakulut sekä madotus, rokotus, sterilointi ja muut eläinlääkäri kulut.
Jos kiinnostuit alkamaan kissoille kummiksi ota yhteyttä kummivastaavaamme kummi.bulgariankoirat@gmail.com