Johnny


ERITYISADOPTIOSSA

Johnny, uros

 Kastroitu

 Syntymäaika-arvio 05/2016

 Koko korkeus 35cm, paino 15kg

 Johnny jätettiin viime vuoden keväällä pieneen bulgarialaiseen kylään, josta eräs mies löysi sen. Mies sai itselleen lemmikin ja Johnny sai rakkautta ja huolenpitoa. Valitettavasti yhteiseloa ei vuotta kauempaa kestänyt, koska mies menehtyi. Johnny uskollisena odotti miehen paluuta kotiin useiden viikkojen ajan.

 Johnny on vahva, komea poika, joka on osoittanut todellisen uskollisuutensa ihmisiä kohtaan. Ensin omistajalleen, myöhemmin löytäjälleen. Löytäjän saadessa luottamuksen Johnnyyn seurasi se häntä joka paikkaan. 

Tämä poika tarvitsee ja ehdottomasti ansaitsee kodin! Vaikka Johnny rakastaa ihmisiä, kaikki ympärillä oleva ja tapahtuva kiinnostaa kovasti. Johnny saa olla tarhalla irti ja on rauhoittunut kun saa sopivasti virikkeitä. Hänestä on kuoriutunut oikea herrasmies, joka tulee toimeen niin kissojen kuin toisten koirien kanssa.

 Hihnakäyttäytymistä täytyy vielä vähän treenata omassa kodissa. Etsimme Johnnylle kotia, jossa ei ole uroskoiraa entuudestaan. Emme luovuta poikaa pienlapsiperheeseen. Edellytämme kodilta aiempaa koirakokemusta sekä halua ja intoa touhuta energisen pojan kanssa.

Jos pystyt tarjoamaan kodin erityisadoptiossa olevalle koiralle, yhdistys maksaa puolet kulukorvauksesta. Yhdistys haluaa tukea erityisadoptiossa olevia koiria, jotka eivät muuten mahdollisesti saisi omaa kotia terveyden tai iän vuoksi.

Johhny on erityisadoptiossa silmään sattuneen trauman johdosta ja yhdistys maksaa puolet pojan kulukorvauksesta. Silmässä oli naarmu, joka hoidettiin silmätipoilla ja silmävoiteella eläinlääkärin ohjeiden mukaan. Hoidosta huolimatta silmässä on sameutta, eikä silmä kostu normaalisti. Emme osaa tällä hetkellä sanoa, pitääkö tulevaisuudessa silmää hoitaa jollain lailla. 

Huomioithan, että koirien luonnekuvaukset on tehty tarhaolosuhteissa. Ympäristönmuutos on koiralle erittäin stressaavaa ja saattaa aiheuttaa käytöstä, joka ei ole koiralle luonteenomaista.

Kaikki kauttamme maahan tuodut koirat ovat steriloituja/kastroituja.

Heille on annettu kaksinkertaiset Rabies- ja vitosrokotukset, sekä tehty vereen liittyvät preparaattitestit. Lisäksi heille on annettu ekinokokkoosi-madotus ja ulkoloishäädöt.

Koirilla on EU:n lemmikkieläinpassi.

Jos kiinnostuit Johnnysta, käy lukaisemassa https://bulgariankoirat.com/adoptioinfo/ ja täytä linkistä löytyvä kotiselvityslomake. Adoptiohaastattelijamme on yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteen.