Javelin

Pikkuinen Javelin etsii kummia!

Olen vielä tosi pieni poika. Jostain syystä minut oli aamun tunteina tuotu tänne tarhalle. Itse asiassa minut hylättiin, mutta onnekseni ei sentään kadulle tai metsään. Eihän näin pikkuinen pentukoira olisi millään voinut selvitä sellaisissa paikoissa. Täällä olen nyt turvassa ja saan asua tarhanpitäjän kotona.

Pääsen aloittamaan tutustumisen kotikoiran elämään jo näin pienenä. Toivottavasti löydän nyt itselleni kummin, joka haluaa auttaa minun kasvuani ja kehitystäni vahvaksi ja terveeksi pojaksi.

Hännänheilutuksia sinulle, terveisin Javelin.

Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk. 

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset. Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.

Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin. 

Kiitos, että autat.