Jalo


Hei olen Jalo niminen vanha herra.

Entisen omistajani menehdyttyä otettiin tarhalle yhteyttä ja kysyttiin pääsisinkö minä sinne turvaan asumaan.
Tänne tarhalle tultua minut käytettiin eläinlääkärissä ja minulta löytyi Ehrlichia ja sain siihen antibiootti-hoidon. Minulle laitettiin myös rokotusohjelman mukaiset rokotukset, sillä ei ole varmaa tietoa olenko rokotteet varmasti saanut.
Olen rapsutuksia ja huomiota rakastava vanha herra. Tykkään paljon myös turkkini hoidosta. Näköni ja kuuloni ovat jo vanhan herran tapaan heikentyneet.
Ryhtymällä kummiksi mahdollistat koirien hyvinvoinnin tarhalla.

Kummimaksu on 18€/ kk.

Kummilahjoituksilla koirat saavat ravinteikasta ruokaa, rokotusohjelman mukaiset rokotukset sekä sisä- ja ulkoloishäädöt. Lahjoituksilla katetaan myös tarhojen kustannukset.
Toivomme, että jokainen koira saisi vähintään kolme kummia. Kolme kummia kattaa koiran kuukausittaiset elinkustannukset.
Jos päätät ottaa itsellesi kummikoiran, ilmoita yhteystietosi kummi.bulgariankoirat@gmail.com, josta annamme ohjeet kummiuteen. Kummina saat kummikirjeen kaksi kertaa vuodessa, jossa kuulet kummikoirasi kuulumisia. Lisäksi ilmoitamme sinulle, mikäli koiran terveydentilassa tapahtuu muutoksia. Olemme myös yhteydessä, mikäli koira saa kodin.
Kiitos, että autat.
Kummini ovat Terttu B. ja Saija H.